Baksida av underben ar Tinder Gold och hur funkar det?

Tinder inneha grymt fort blivit en mycket aktuell dejtingtjanst. Kanske just for att det ar sa lattillgangligt och spartanskt att borja. Pro att starta ett Tinder-konto kravs ett Facebook-konto, sedan valjer du nagra bilder och du ar igang.

Tillvagagangssattet ar enkelt och nog en aning ytligt. Du “swipear” (drar) de som dyker upp at hoger eller vanster. Hoger pa dem du tycker om och vanster pa dem som du vill hoppa kvar. Ar det nagon som drar “dig” till hoger som du samt inneha dragit at hoger sa “matchar ni” och man har opportunitet att inleda chatta med varandra.

Enar all konsument anvander sig fran Facebook kan man nar man swipear andra kika om man har gemensamma intressen (enbart gemensamma intressen visas) och gemensamma bekanta (Facebook-vanner). Utover bilder kan man tillika beratta en kortare presentation om sig allena.

Motas personer som bor varda dig

Den nog viktigaste aspekten i Tinder ar att den anvander sig av din position. Fransett bilderna, presentationen och eventuella gemensamma vanner sa ser du samt hur langt bort personen befinner sig fran dig. Du kan valja hur stort kvarter du vill leta i, fran 1km upp till typ 15km. Du valjer samt om du vill se kvinnor eller hanar dartill ett aldersspann.

Tinder Plus kontra manadsavgift

Om du betalar en manadsavgift (du koper i appen) far du lite fler funktioner an den vanliga gratisanvandaren; daribland inneha du moljligheten att “Superlikea” upp till 5 personer varje dag. Nar du superlikear far personen du superlikear en notifikation om att just du inneha likeat denna – ett metod att lite lite mer uppmarksamhet – eller ett desperat metod, en aning torsk gallande hur mottagaren uppfattar det! ?? Andra funktioner ar “Boost” som du kan begagna en gang per vecka. Nar du aktiverar din Boost sa hamnar du fore i kon forut de som swipear i 30 minuter. En chans att figurera lite extra. Med Tinder Plus kan du aven swipea pa stallen som du egentligen ej ar gallande, det kan besta bra ifall du till foredome ska ut och bege sig och vill sondera terrangen innan du garde. Du valjer enar med en sokfunktion och karta varenda nagonstans du vill latsas vara. En annan funktion som du ej har utan Plus ar att du kan angra den senaste swipen (Rewind); nog swipeade du lite pro fort eller gjorde inkorrekt? Ingen fara, skutt tillbaka och gor riktig! Du slipper samt eventuella annonser i appen!

Andra funktioner som du far med Tinder Plus ar att du kan kamouflera avstandet och gomsle din alder – vi vet dock ej precis varfor man skulle amna gora det – det kan absolut handla en aning skumt och nog drar sig nagon oronen at sig. Du kan samt valja vilka som kan kika dig – du kan valja att din profil bara visas for anvandare hur man gГҐr med heta ööön-flickor som du jag inneha gillat. Det innebar dock att du far swipea betydligt mer och kommer sannolikt medfora farre matchningar.

Tinder Gold ar nasta niva kungen Tinder. Allihopa lander har inte denna funktion annu. All funktioner som Tinder Plus har men en till funktion som ar ganska originell som kallas “See Who Likes You”. Du kan se allihopa som har gillat dig innan du swipear! Visst ar det ganska kul – men kanske inte en nodvandighet? En annan sak som ingar i Tinder Gold ar “Top Picks”. Tinder valjer med bistand sin algoritm ut 10 stycken “top picks” varje dag. Profiler som de antaga du skulle tankas amna matchas med.

Ytlig dejting eller kul tidsfordriv?

Visst kan Tinder verka mycket ytlig, men det ar vanligtvis identiska ytligt ute kungen krogen. Nar du bra har matchat med nagon inneha ni chans att chatta och inlara uppfatta varandra battre. Det ar blott text och gif-animationer (via Giphy) som ar mojligt att posta – inga bilder. Baksida av underben man vill atnjuta ut fran avta matchningar ar maximal individuellt; nog vill du blott ha nagon att chatta med? Kanske behover du enkom en sma ego-boost och vill behalla kungen matchningar, nog soker du den sanna karleken?

Instagram-koppling till Tinder – amna jag gora det?

Vanligtvis tycker sjalv ej det, men det beror kungen hur din Instagramprofil ser ut. Tycker du att dina Instagram-foton ger en bra bild av vem du ar och visar dina intressen och inneha fina bilder? Kor kungen! Men tank kungen att inte ha bilder som avslojar exakt vem du ar eller vad du bor!

Spotify-koppling till Tinder?

En enhetlig musiksmak kan absolut besta en isbrytare! Visa dina favoritlatar och jamfor med andra. Vi tycker inte det ar nagot negativt med att forbinda ihop Spotify med Tinder (savida du inte inneha valdigt underlig favoritlatar som kan handla avskrackande).

Hur anser sjalv upp Tinder?

Att sluta Tinder Plus eller Tinder Gold ar relativt spartanskt, men forfarandet ar skiljer sig at lite mellan Android och Apple. Sa har gor du:

Fullborda Tinder pa iPhone/iPad

  1. Skrida till Installningar
  2. Valj iTunes och Appstore
  3. Klicka pa Apple ID
  4. Klicka gallande visa Apple ID
  5. Klicka kungen Prenumerationer
  6. Klicka kungen Tinder gallande listan som visas
  7. Klicka kungen “avsluta prenumeration”

Fullgora Tinder pa Android

  1. Skrida till installningar
  2. Klicka gallande “Tinder prenumeration”
  3. Klicka gallande “Avsluta”

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *