Hur man skapar en bra Tinder-bio och profil

Att anteckna ifall sig personligen kommer naturligt for vissa och inte forut andra. Att kapsla in din personlighet med enkom nagra atnjuta ord och nagra bilder ar backmorkt for de flesta fran oss. Darfor Tinder styr dejtingvarlden just med det samma ar det ej som ifall du har nagot annat rostning an att fortsatta med det. Som nagon som hade hyfsad framgang med appen, kommer sjalv att ge nagra anvandbara tips ifall hur man skapar en enastaende Tinder-profil.

Oavsett ifall du ar ute efter The One eller blott nagon att betala en kanning tid med, tvungen du flisa ut fran mangden. Du tvungen presentera dig sjalv gallande det mest attraktiva, trevlig sattet samtidigt som du inte alienerar nagon eller verkar pro fejkad. Du tvingas aven hantera kranga dig jag, vilket ar svarare an hur sa det borde besta for vissa.

Kann din publik

Innan du borjar beratta din mordande Tinder-profil tvingas du lagga en kanning epok pa att ta reda pa hur din malmarknad anvander Tinder. Killar och tjejer anvander det olika och letar efter annorlunda prylar. Ta nagra minuter att tanka pa hur din malgrupp troligtvis kommer att plaga Tinder och vilken ganska fran faktum som skulle tilltala dem.

Till foredome ar inte all man binara och fragar sig sjalva ‘Skulle sjalv eller skulle sjalv inte? Vissa ar mer komplexa. I i Genom att krus till va du vill ha ut fran Tinder kommer du att Costa Rica datingwebbplats klara av forfatta nagot som tilltalar manniskorna du ar ute efter. Flickor inneha en trend att overkomplicera grejer. Aven om din profilbild skulle bidra Brad Pitt en oppning forut forsvinna pengar, ifall din profil sager nagot dumt kommer du inte att fa sa mycket framgang som du kunde.

Om du har vanner i din malgrupp, sporja deras stallning. Forfragan baksida fran underben som skulle rulla och baksida fran underben som inte skulle rulla och skapa en bild fran vem du forsoker na. Ju mer information du inneha, desto battre blir din Tinder-profil.

Skapa din storartad Tinder-profil

En succeartad Tinder-profil behover ha tva element. En smavaxt och catchy profil och nagra utmarkt bilder. De tva arbetar hand i hand pro att atnjuta dig de svep du letar efter.

Profilen

Hederlighet ar absolut den basta policyn forut samtidigt du kan beratta va du vill kungen din Tinder-profil, KOMMER du att fa ordna gallande om du nagonsin traffar nagon. Tinder koper ej ifall att en aning riktigt svep, det handlar ifall att fa dejter och formodligen mer. Du skyldighet grubbla ett par steg handlingskraftig nar du satter forbund din profil.

Anvand humor ifall du kan eftersom det stadse vinner. Alltid. Men ifall du ej Paraguayan vackra kvinnor ar naturligt lustig kom till profilen fran en annan vinkel. Varenda klyftig, vansterfaltig, vaken eller vaderstreck det spartanskt.

Tre profiltyper som stadse aga fungerat forut mej inneha varit Three Little Things, First and Last och The Obscure Reference.

Tre liten mojang – Namn tre prylar ifall dig personligen som du tycker visar din personlighet. Som till foredome ‘Djuralskare som alskar att peppa gryningen med en bagare varmt kaffe och som blir oforandrad tand av bocker som han blir fran chokladkaka’.

Forst och sist – En annan klassisk profiltyp dar du listar det forsta och sista nagot. Till foredome, uppsyn forsta kyss varje kungen gungan kungen uppsyn gardsplan medan min sista smak fran framgang var att sla forstaplatsen i varenda lokala hundlydnadsklass.’

Den obskyra referensen – Det har ar ett verkligt tillfalle att visa upp din personlighet men aven det svaraste att ringa till stand. ”Jag alskar harissa, de ursprungliga Star Wars-filmerna, att fnissa med nagon i hornet fran ett fylld halighet och det dar Eureka-ogonblicket nar du har en fullvardig koncept som du enbart vet kommer att tumla.”

Bilderna

Ifall du redan anvander Tinder vet du hur enkel det ar att lite profilbilder sa valdigt fel. Du skulle forutse att det ar omojligt att plocka nagot annat an en skakig selfie eller en bild gallande dig som fiskar med en tonfisk gallande 11 pund hangande i galarna. Ar det vad folk verkligen vill se ifall dig? Nej ar det kora svaret.

Det finns ett par ”regler” for appar pro dejtingprofiler. De maste kika ut som du gor i verkligheten, de amna besta presentabla, ha ett leende, ej inberakna jakt, fiske eller annan tvivelaktig sport ifall inte den sporten ar ditt liv. Ifall du anvander en rekvisita som en valp, maste du vara redo konungen att stalla flera fragor ifall valpen.

Knopp och axlar ovanfor

En fullgod Tinder-profilbild kommer att vara en bild av dig som ser grann, cool, avslappnad, oppen, valvillig och attraktiv ut. Sa det har mumsigt ej sa avsevart att bega? Din huvudbild ska vara gallande dig allena och vara ett tydligt, gott rord huvud- och skuldrabild. Du bor ocksa le. Allihopa uppskattar ett leende och ifall du kan dra para fram ett fran dessa hemliga leenden, som att du tanker gallande ett partikular svindleri, desto battre.

Be om nagot dina vanner baksida fran underben de tycker att din mest attraktiva kaliber ar. Ifall du inneha den typen fran vanner som du kan fortroende kungen pro att besta arlig eller inte driva med dig det vill framfora. Ifall du inneha vanner i din malgrupp, titta till att be om nagot dem ocksa. Det du tycker ar din mest attraktiva karaktar troligen ej ar det som nagon annan tycker ar attraktivt. Dessa bilder koper inte bara ifall dig, de handlar om att ge tittaren va de vill ha samtidigt som de forblir sanna mot dig sjalv.

Selfies behover inte rora fastan all anvander dem. Atnjuta en omtanksam du litar gallande att bidra tips och ta bilder och anvand en kamera fran bra kvalitet. Det ar vart att satsa oforandrad jatte- gallande dina bilder som du skulle foreta pa den forsta dejten. Ifall du gor tribunal ska du bara behova gora detta en led.

Gruppbilder ar bra men bidra dem till sist. Dessutom enar, tank minutiost gallande din malgrupp innan du placerar dem. Folk vill inte kika dig bli full, jaga, fiska, betrakta fotboll med killarna eller umgas och latsa PlayStation. Ifall du ar en jagare eller yrkesutovande gamer ar det annorlunda, men annars bor du slingra dem.

Fason forbund din briljant Tinder-profil

Ingen kommer att latsas att det ar ej losning att skapa en enastaende Tinder-profil darfor det ej ar det. Hur sa det ar, ar en av de bestyr som belonar din anstrangning. Ju mer begrundan och pafrestning du lagger konungen det, desto fler ratta svep far du.

Inget alls ar jada garanterat, men ifall du tanker konungen hur otaliga lama, uppenbart lata eller falska Tinder-profiler det finns, bor aven en forsynt vedermoda atnjuta dig att sta med huvud och axlar over dem minst!

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *